Sådan aktiverer du CoolRunner

1. Kom godt i gang

For at komme i gang med at bruge CoolRunner gennem SmartWeb skal du følge disse få trin:

• Opret forbindelse til CoolRunner
  • Book forsendelser

Nu er du i gang med at spare tid og penge!

2. Introduktion

Alle skal have sendt ordrene, og det har – indtil nu – været forbundet med stor ulejlighed.

Med SmartWeb’s integration til CoolRunner kan du booke dine forsendelser direkte i din webshop – uden at skulle logge ind andre steder.

Dette gør behandlingen af dine ordrer nemt, hurtigt og effektivt.

Hvis du gerne vil booke dine forsendelser i CoolRunner direkte i SmartWeb, skal du blot klikke på ”Book forsendelse”.

Hvis du ikke allerede har en konto hos CoolRunner, får du automatisk muligheden for at blive det første gang, du skal til at booke forsendelser. Du køber og betaler stadigvæk dine forsendelser hos CoolRunner – vi har bare gjort det nemt for dig!

Fordele ved at booke CoolRunner forsendelser direkte i SmartWeb:

• Håndtér dine ordrer direkte i SmartWeb (du skal ikke logge ind andre steder)
  • Det er nemmere at booke den rette forsendelse, da SmartWeb automatisk foreslår transportør, vægt mv. ud fra den ordre du er i gang med at behandle.
  • Efter booking får du labels tilbage i én PDF (multi-print) – og kan nemt senere printe labels igen.
  • SmartWeb kan give dig support i bookingfasen.
  • Opnå de bedste priser på dine forsendelser.
  • Håndtér track n trace nemt.
  • Du får en side til håndtering af returvarer (retur-portal).

3. Forbind din SmartWeb webshop til CoolRunner

Nedenfor kan du læse, hvordan du forbinder din SmartWeb webshop til CoolRunner, så du kan booke forsendelser nemt og billigt.

3.1 Første gang du klikker på ”Book forsendelse”

Første gang du klikker på ”Book forsendelse” i SmartWeb, får du dette skærmbillede:

På dette trin skal du have koblet din SmartWeb webshop sammen med CoolRunner, så du nemt kan booke forsendelser.

Klik på ”Ja tak, opret gratis konto” hvis du ikke allerede er kunde hos CoolRunner. Hvis du allerede er kunde hos CoolRunner, skal du klikke på ”Log ind – jeg har allerede en CoolRunner konto”.

3.2 Opret CoolRunner konto

Hvis du ikke allerede er kunde hos CoolRunner, skal du klikke på ”Ja tak, opret gratis konto”. Herefter opretter vi automatisk en konto hos CoolRunner for dig.

Når vi opretter din konto hos CoolRunner benytter vi informationer, du har indtastet i ”Weboplysninger”. Hvis du senere ønsker at rette dem, så kan de ændres ved at logge ind i CoolRunner.

Når du opretter din konto hos CoolRunner, skal du acceptere deres betingelser. Dette skal du gøre, fordi du køber dine forsendelser hos CoolRunner, og deres handelsbetingelser er derfor gældende for dit køb. Det er vigtigt, at du læser handelsbetingelserne grundigt igennem, inden du klikker ”ok”.

Husk at du skal tilknytte et kreditkort til din CoolRunner konto, før du kan booke en forsendelse.

3.3 Du har allerede CoolRunner konto

Hvis du allerede er kunde hos CoolRunner, skal du klikke på ”Log ind – jeg har allerede en CoolRunner konto”.

Herefter får du dette skærmbillede

Her skal du indtaste den e-mailadresse, som du brugte, da du oprettede din CoolRunner konto.

Token finder du ved at logge ind i på din CoolRunner konto under Integration.

Hvis Token ikke er synligt, skal du aktivere Webservice og gemme.