10.1. Flytning fra Dandomain

Overvejer du at flytte fra en Dandomain shop til SmartWeb, har vi udviklet en automatisk funktion, som kopierer de vigtigste data:

• Produktgrupper (bliver navngivet med deres id)

• Produkter (ét sprog)

• Produktbilleder

Hvad skal jeg gøre?
Log ind i din Dandomain shop administration og gør følgende:

1. Klik på Import / eksport > Eksport i menuen.

2. I første trin; vælg emne vælges XML og Ny eksport > Produkter.

3. I andet trin vælges alle data.

4. I tredje trin; klik på link for at downloade eksport i XML.

Log derefter ind i SmartWeb administration og gør følgende:

1. Klik på Moduler > Import i menuen.

2. Brug Import fra eksterne systemer og find XML filen fra Dandomain.

3. Indtast din Shop URL hos Dandomain, hvis du ønsker at overføre billeder.

4. Klik Importer og dataene vil blive overført til SmartWeb.

Hvis du oplever problemer ved importen til SmartWeb. F.eks. med æ, ø og å der bliver til underlige tegn, så ligger fejlen som regel i det format eksporten fra Dandomain er foretaget i. Her anbefaler vi, at du anvender UTF-8 encoding. Hvis ikke du har kendskab til hvordan du skifter encoding / format, så kontakt vores support, så hjælper vi dig.

Hvad koster det?
Funktionen er gratis at benytte.

Har det betydning for min webshop hos Dandomain?
Flytningen har ingen betydning for din eksisterende webshop hos Dandomain. Eksportfilen bliver blot kopieret ind i SmartWeb, og Dandomain shoppen vil virke, som den altid har gjort.

Hvad med resten af flytningen?
De data som ikke bliver flyttet med denne funktion, skal oprettes manuelt. Hvis du ønsker at få flyttet andre data, må du kontakte os for en pris.

Når din nye webshop er klar til at gå online, skal du have flyttet domænet og betalingsløsning til SmartWeb. I denne forbindelse, kan vi anbefale dig, at sætte dig ind i SEO redirects, således du undgår at miste din placering i søgemaskinerne. Du kan læse mere om SEO redirects her