10.2. Flytning fra osCommerce

Overvejer du at flytte din webløsning fra en osCommerce shop til SmartWeb, har vi udviklet en automatisk funktion, som kopierer de vigtigste data:

• Produktgrupper (alle sprog)

• Produkter (alle sprog)

• Produkt billeder

• Producenter

• Brugere

(testet på en standard osCommerce)

Hvad skal jeg gøre?
Log ind i din osCommerce shop administration og gør følgende:

1. Klik på Tools > Database backup i menuen

2. Tag en backup, og gem en SQL database backup fil.

(hvis denne funktion ikke findes, kan man tage backup med andre databaseværktøjer som phpMyAdmin)

Log derefter ind i SmartWebadministration og gør følgende:

1. Klik på Moduler > Import i menuen.

2. Brug Import fra eksterne systemer og find SQL filen fra osCommerce.

3. Indtast din Shop URL hos osCommerce, hvis du ønsker at overføre billeder.

4. Klik Importer og dataene vil blive overført til SmartWeb.

Hvis ovenstående giver problemer, kan det hjælpe at bruge UTF-8 encoding. Ellers er du altid velkommen til at kontakte supporten.

Hvad koster det?
Funktionen er gratis at benytte.

Har det betydning for min osCommerce webshop?
Flytningen har ingen betydning for din eksisterende osCommerce webshop. Eksportfilen bliver blot kopieret ind i SmartWeb, og osCommerce shoppen vil virke, som den altid har gjort.

Hvad med resten af flytningen?
De data som ikke bliver flyttet med denne funktion skal oprettes manuelt. Hvis du ønsker at få flyttet andre data, må du kontakte os for en pris.

Når din nye webshop er klar til at gå online, skal du have flyttet domænet og betalingsløsning til SmartWeb.