1.1. Sådan logger du ind

Da SmartWeb er et online system, foregår login via din Internet browser. En Internet browser er det program, som du anvender til at navigere på Internettet med. For at kunne anvende SmartWeb optimalt, anbefaler vi, at du benytter den nyeste version af Internet Explorer, Edge, Firefox, Chrome eller Safari.

Når du vil logge ind, skal du åbne din browser og indtaste adressen:
https://login.smart-web.dk. Du vil herefter komme til nedenstående login-side.

Login-siden er beskyttet på samme niveau som din netbank, så den er helt sikker at bruge.

På login-skærmbilledet skal du indtaste dit brugernavn og adgangskode. Når du har indtastet de korrekte informationer, klikker du på login-knappen. Når du logger ind, bliver du automatisk spurgt, om du ønsker at gemme din adgangskode. Dette fraråder vi kraftigt, da det udgør en sikkerhedsrisiko. Du bør ligeledes heller ikke give dine login-informationer til andre.

Jeg har nu logget ind - Hvad gør jeg så?

Vi ved godt, at det kan være en smule uoverskueligt at komme i gang med sin webløsning. Vi har derfor lavet en guide, der hjælper dig i gang og gennemgår de vigtigste punkter i opsætningen af din webløsning. Kom godt i gang.