1.11. Systemkrav

Som udgangspunkt kræver SmartWeb kun en computer og en browser. Men vi har samlet nogle tips for at sikre, at du får det fulde udbytte af systemet.

PC, MAC og styresystem

SmartWeb kan bruges på både PC og Mac. Som ved browsere er det en fordel at have et opdateret styresystem samt en hurtig computer.

Browser

Læs mere her.

Bredbåndsforbindelse

Du bør bruge en hurtig bredbåndsforbindelse med en høj downloadhastighed. Vi anbefaler min. 2048 Kbit/s i downloadhastighed. Downloadhastigheden er det tal, som står foran skråstregen. Det vil sige, ved en bredbåndsforbindelse på fx 2048/512 Kbit/s er downloadhastigheden 2048 Kbit/s, mens uploadhastigheden er 512 Kbit/s.
Du kan teste din hastighed her.

Skærmopløsning

SmartWeb er optimeret til en skærmopløsning på 1024 x 768 pixels. Hvis du bruger en mindre skærmopløsning på din PC/Mac, vil der være f.eks. knapper, som du ikke kan se.