Mit abonnement

Du er her: Mit abonnement > Mit abonnement

Du kan i denne fane opgradere fra en prøveperiode til en af vores pakker. Du kan opgradere når det passer dig, også selvom din prøveperiode endnu ikke er udløbet. Du kan dog ikke gå online med din webløsning før du har opgraderet fra din prøveperiode. Du kan læse mere om hvordan du går online med din webløsning her.

Bemærk desuden, at du til en hver tid både kan opgradere og nedgradere din pakke. Du opgraderer din webshop ved at klikke på enten Køb Professionel eller Køb Opstart. Du kan læse mere om de to forskellige pakker på vores hjemmeside.  Vi anbefaler desuden at du læser abonnementsvilkårene inden du opgraderer din pakke. Disse kan du finde i venstre hjørne ved at klikke på Vis abonnementsvilkår.

Du kan herunder læse hvordan du opgraderer din prøveperiode til et abonnement:

1. Før du kan opgradere dit abonnement skal du udfylde dine faktureringsoplysninger. Du kan læse mere om hvordan du udfylder dine faktureringsoplysninger her. Så længe de ikke er udfyldt vil du kun kunne se nedenstående:

2. Når du har udfyldt dine faktureringsoplysninger vil du have mulighed for at vælge i mellem de to pakker.

Bemærk, at du i prøveperioden prøver den professionelle pakke, du kan derfor opleve færre integrationer hvis du vælger Opstartspakken. Du kan læse mere om forskellen på pakkerne på vores hjemmeside.

3. For at fortsætte skal du krydse af, at du har læst og accepterer vores abonnementsvilkår.

4. Din webløsning er nu opgraderet og du kan gå online med den. Du kan læse mere om hvordan du går online her

Hvis du på et tidspunkt ønsker at opgradere til en større pakke, eller ligeledes nedgradere til en mindre, så er det også her du gør det. Igen skal du blot klikke på den pakke du ønsker at skifte til.

Hvis du ønsker at lukke din webløsning, så gør du det ved at klikke på Opsig dit abonnement, din webløsning vil derefter lukke ved næste abonnementsperiode. Læs mere om dette her.