Tilføj tillægsmodul

Du er her: Mit abonnement > Tillægsmoduler

Her kan her se, hvordan du tilføjer et tillægsmodul til din webløsning:

1. Vælg det tillægsmodul du ønsker og klik på 'Køb'-knappen. Det nedenstående eksempel viser et par af tillægsmodulerne.

2. Når du har klikket på 'Køb'-knappen så skal du godkende at du ønsker at aktivere tillægsmodulet.

3. Tillægsmodulet vil herefter blive aktiveret med det samme, og kan ses i din administration under Moduler

4. Hvis du vil afmelde dit tillægsmodul igen, så skal du blot klikke i den samme hvide boks for at fjerne krydset.

Bemærk
: At så længe du stadig arbejder i din prøveperiode kan du gratis tilmelde dig tillægsmodulerne for at prøve dem af. Når du har opgraderet din pakke, vil du blive faktureret for disse.