Bestil betalingsgateway

Du er her: Mit abonnement > Tillægsmoduler

Du kan herunder se, hvordan du bestiller en betalingsgateway til din webshop.

Du har tre muligheder:

• ePay med Euroline som indløser.
  • Wannafind med Nets og/eller Teller som indløser. (Uden 3D secure)
  • Wannafind med Nets og/eller Teller som indløser. (Med 3D secure)

*3D secure: Tilføjer et ekstra sikkerhedstrin til betalingsforløbet. Det foregår ved, at kunden modtager en éngangskode på sms, som skal indtastes efter kunden har indtastet sine kortoplysninger.

Sådan gør du:

1. Gå til Mit abonnement > Tillægsmoduler, vælg en betalingsgateway og klik på Køb.

2. Tryk herefter på 'Ja tak, start tillægsmodulet' hvis du vil starte tillægsmodulet med det samme.

3. Herefter går der 3-5 dage før du får besked fra SmartWebs Support, om at betalingssystemet er klart.

Læs mere om de forskellige betalingsløsninger:

Når du har bestilt en betalingsløsning, så kan du læse mere om opsætning af betalingsmuligheder på din Webshop her: