Bestil et domæne

Du er her: Mit abonnement > Hosting > Domæner

Nedenstående guide viser dig, hvordan du bestiller et domæne til din webløsning.

1. Klik på Bestil domæne i højre side.

2. Under Handling skal du nu vælge Bestil nyt domæne.

3. Herefter skal du vælge det domænenavn du ønsker. Indtast navnet her, og vælg derefter type.

4. Når dette er gjort skal du udfylde de nedenstående felter med dine informationer. Klik herefter Send.

5. Kundeservice vil herefter købe domænet for dig. Vi anbefaler at du undersøger om domænet allerede eksisterer, inden du bestiller det, dette gør processen hurtigere for dig.

Det er muligt at tilknytte flere domæner til den samme webløsning. Du kan under Sprog & Domæner vælge hvilket domæne der skal være det primære, samt tilknytte dine domæner til dine sproglag og sites. Læs mere om dette her.