Flyt et domæne

Du er her: Mit abonnement > Hosting > Domæner

Nedenstående guide viser dig, hvordan du bestiller en flytning af et domæne til din webløsning.

1. Klik på Bestil domæne i højre side.

2. Under Handling skal du nu vælge Bestil flytning af domæne.

3. I næste felt skal du indtaste navnet på det domæne du ønsker at flytte og vælg derefter type.

4. Herefter skal du indtaste din pinkode til dit domæne. Pinkoden er enten din adgangskode til DK-Hostmaster for .dk domæner, for udenlandske domæner er det en AUTH kode som du skal have fat i hos din nuværende udbyder.

5. Når dette er gjort skal du udfylde de nedenstående felter med dine informationer. Klik herefter Send.

6. Kundeservice vil herefter flytte domænet for dig.

Det er muligt at tilknytte flere domæner til den samme webløsning. Du kan under Sprog & Domæner vælge hvilket domæne der skal være det primære, samt tilknytte dine domæner til dine sproglag og sites. Læs mere om dette her.