Lav en cookie-tekst

Du kan herunder læse, hvordan du opretter en side med dine cookie-betingelser.

1. Opret en ganske normal tekstside. Du kan i denne guide læse hvordan.

2. Du skal herefter indsætte en tekst, der forklarer, hvordan din webløsning anvender cookies. Teksten skal nævne ALLE de cookies, du anvender på din webløsning. Du skal derfor huske at nævne 3. parts cookies såsom Facebook, Twitter osv. Du kan læse mere om 3. parts cookies her

3. Når du har lavet siden færdig, skal du oprette en informations-boks. Du kan her læse hvordan.

Du kan herunder læse vores bud på en tekst, du kan indsætte på din webløsning. Vær dog opmærksom på, at teksten skal omskrives, så du undgår 'duplicated content'.

Hvad er cookies?

Cookies er små stykker data, som lagres på din computer, når du surfer rundt på nettet. Cookies bruges f.eks. til at registrere din adfærd på en specifik hjemmeside, og til at huske dig næste gang, du besøger samme hjemmeside. De oplysninger cookies registrerer, bliver oftest brugt til statistik eller til at forbedre din oplevelse af hjemmesiden.
En cookie kan ikke indeholde en virus, den er derfor ikke farlig for din computer.

Sådan anvender vi cookies på [Dit domæne]

Hos [Dit firmanavn] anvender vi cookies på [Dit domæne] for at optimere hjemmesiden og dens funktionalitet. Vores cookies hjælper os derfor med at give dig så god en oplevelse som muligt, når du besøger vores hjemmeside. Du kan herunder læse mere om, hvilke cookies [Dit domæne] anvender samt til hvilket formål, de er anvendt.

Teknisk nødvendige cookies

[Dit domæne] administreres af SmartWeb. [Dit firmanavn] bruger cookies, som vi anvender til at genkende dig, når du besøger vores hjemmeside. Derudover bruger vi SmartWebs cookie-script til at se, om du er blevet informeret omkring hjemmesidens brug af cookies. Dette gør vi for, at du undgår at skulle godkende vores brug af cookies hver gang, du besøger vores hjemmeside.

Marketing og optimeringscookies

Vi anvender disse cookies for at få en optimal drift af vores hjemmeside. Dette gælder blandt andet Google Analytics, som vi bruger til at analysere, hvordan du anvender vores hjemmeside. De indsamlede oplysninger bliver sendt og gemt på Googles servere. Vi anvender også en cookie ved visning af Youtube-film på [Dit domæne]. Med denne cookie registrerer Youtube, hvilke videoer du har set, og hvor meget af dem du har set.

Kan jeg slette cookies?

Du kan til enhver tid slette de cookies, du har liggende på din computer.  Du kan herunder finde vejledninger til, hvordan du sletter cookies:

Vil du vide mere?

Hvis du har kommentarer eller spørgsmål angående vores anvendelse af cookies, er du velkommen til at kontakte os på [Dit telefonnummer] eller skrive en mail til [Din e-mail adresse]