Opret en Cookie-boks

Før du kan aktivere din cookie-informationsboks, skal du have oprettet en tekstside med dine cookiebetingelser, se her hvordan

Du kan i denne guide se, hvordan du aktiverer din cookie-informationsboks på din webløsning.

For webshop-ejere:

1. Gå til Kontrolpanel > Webshop > Shop indstillinger > Generelt

2. Under overskriften Cookies skal du indsætte linket til dine cookie-betingelser. Klik herefter Gem.

3. Når dette er gjort, vil boksen være synlig på din webløsning. Boksen forsvinder igen, når brugeren har klikket på Luk. Boksen vil først blive synlig for brugeren igen, hvis han/hun sletter sine cookies og besøger din webløsning igen.

For Hjemmeside-ejere (CMS):

1. Gå til Kontrolpanel > Generelt > Indstillinger

2. Under overskriften Cookies skal du indsætte linket til dine cookie-betingelser. Klik herefter Gem.

3. Når dette er gjort, vil boksen være synlig på din webløsning. Boksen forsvinder igen, når brugeren har klikket på Luk. Boksen vil først blive synlig for brugeren igen, hvis han/hun sletter sine cookies og besøger din webløsning igen.

Klik på nedenstående billede for at se et eksempel på, hvordan cookie-boksen ser ud: