12. SmartWeb POS

SmartWeb POS er et brugervenligt kassesystem, der gør det nemt for dig at sælge dine varer fx i din fysiske butik.

Købsprocessen sker i kun 2 trin: Vælg de varer, du vil sælge via produktbiblioteket og modtag betaling med kontanter, kreditkort og MobilePay. Udskriv eller send kvittering til kunden via e-mail.

Det er også muligt at modtage returvarer, hvor flowet 'vendes om' så man skriver en negativ ordrer ind i systemet og tilbagefører produktet på lager.

Se en quick-tour rundt i POS-flowet her:

Du har også mulighed for at se og afprøve SmartWeb POS lige her!

Følg linket: kortlink.dk/rrsr
Brugernavn: POSdemo1
Kodeord: POSdemo1

Læs mere:

12.1 Login & generelt

12.2 POS Flow

12.3 FAQ