12.2 POS Flow

Tilføj produkter til kurv

For at tilføje produkter til indkøbskurven, skal man simpelthen blot trykke på produktet. Hvis det er et produkt uden varianter, bliver produktet tilføjet til kurven omgående. Hvis det er et produkt med varianter, kommer der en dialogboks frem, hvor man kan vælge hvilken variant der skal tilføjes:

Søg og filtrer produkter

I toppen af SmartWeb POS kan du filtrerer dine produkter efter en specifik produktkategori og/eller søge efter et specifikt produkt via dets navn. Dette kan være meget brugbart hvis du står ved kassen, og skal tilføjet et specifikt produkt til indkøbskurven:

Kunder

Det er både muligt at tilknytte eksisterende brugere/kunder til handlen på en meget nemt måde, via en søgning og herefter kan man logge dem ind med et enkelt klik. Man kan også se kundens tidligere aktivitet, og på den måde hurtigt genbestille en ordre såfremt dette skulle være et behov.

Hvis det er en helt ny kunde, kan man også oprette dem som brugere direkte via SmartWeb POS:

Ændringer i kurven:

Når man har tilføjet vare til indkøbskurven, har man følgende muligheder for at redigerer produktet:

1. Antal

Her kan du ændre hvor mange stk. af den pågældende vare som kunden vil købe.

2. + / -

Denne knap "vender" produktet om. Dette gør at både beløbet og antallet bliver negativt. Denne funktion bruges ifb. med returvarer:

3. Rabat

Denne knap giver dig mulighed for at indtaste en rabat på det givende produkt. Pt. er det kun muligt at indtaste rabatten i form af et beløb, og ikke i form af en procentsats endnu.

4. Accepter ændringer

På denne knap accepterer man ændringer på produktlinjen, f.eks. hvis man har tilføjet flere stk. eller lignende.

5. Slet produkt

På denne knap kan man slette det enkelte produkt fra indkøbskurven.

Betaling

At betale i SmartWeb POS er meget nemt. Du kan vælge blandt:

Kontant betaling:

Ved kontant betaling indtaste du blot beløbet som kunden betaler, hvorefter systemet automatisk udregner evt. byttepenge.

Kreditkortbetaling:

Ved kreditkortbetaling vil systemet blot give dig en dialogboks med beløbet, hvor du har mulighed for at klikke "betalt". Det er herefter op til jer, at indtaste beløbet på jeres kortterminal og modtage beløbet på denne måde.

Webshop checkout:

Den sidste mulighed er at åbne selve check-out'en på samme måde som den ser ud på webshoppen. Her kan man vælge betalingsmetode (f.eks. MobilePay hvis man har dette tilknyttet), indtaste brugeroplysninger og evt. vælge en fragt hvis kunden ønsker at få varen bragt ud istedet.