Opsætning af kvitteringsprinter (Brother TD-2130N)

I denne guide gennemgår vi hvordan du opsætter din kvitteringsprinter i Windows til din POS-løsning.

1. Gå til denne URL adresse:  http://support.brother.com/g/b/downloadtop.aspx?c=us&lang=en&prod=lptd2130neus.
  2. Download den driver som passer til dit operativstystem.
  3. Unzip filen.
  4. Dobbelt klike på filen "D_SETUP".exe for at påbegynde installationen.
  5. Vælg din printer og følg installationsvejledningen.
  6. Tilslut din printer med USB og følg installationsvejledningen.
  7. Gå til kontrolpanel --> vis enheder og printere og find din printer.
  8. Højre kilk på printer-ikonet og vælg printerindstillinger.
  9. Gå til fanen Avanceret og klik på udskriftsprocessor
  10. Vælg standardtekst, klik OK og så anvend.
  11. Gå tilbage til Vis enheder og printere vinduet og højre klik på din printer og vælg udskriftsindstillinger.
  12. Vælg papirstørrelse RD 57mm og omvendt rækkefølge
  13. Tryk anvend og OK.
  14. Du kan nu teste indstillinger på POS-demosiden eller på din egen POS-side.

Mere info:

Brugervejledning: http://support.brother.com/g/b/manuallist.aspx?c=us&lang=en&prod=lptd2130neus&flang=English&type3=349&type2=70