Opsætning af håndscanner (Socket CHS 7Ci)

I denne guide vil vi gennemgå hvordan du opsætter en håndscanner i Windows til din POS-løsning.

1. Tænd din scanner og Bluetooth i din PC.

2. Tryk på Windows ikonet i nederste venstre hjørne og søg på Bluettoth og andre enhedsindstillinger.

3. Åben Bluetooth og andre enhedsindstillinger.

4. Tryk på Tilføj bluetooth eller anden enhed og vælg bluetooth.

5. Efter kort tid vil du kunne se din enhed på listen over tilgængelige enheder. Vælg din enhed for at starte installationen. Efter et par sekunder vil scanneren være forbundet med din PC.

6. Du kan nu teste din scanner ved at tildele et produkt et EAN-nummer og scanne dette produkt mens din Webshop er åben i din browser. Opsætningen er korrekt hvis den produkt du har scannet bliver tilføjet til indkøbsvognen.

OBS!

• Scanneren vil automatisk tilsluttes din PC når den er tændt.
  • For at forbinde scanneren til din PC skal du sikre dig, at scanneren er i standard tilstand (HID).

Mere info:

Brugervejledning: https://www.socketmobile.com/docs/default-source/series-7/chs-1d-imager-user-guide.pdf?sfvrsn=6c478dcb_18