1.7. Nyttige links frontend

Faste sider

Følgende faste sider er standard på frontenden dvs på din hjemmeside. Du skal derfor kende disse, hvis du f.eks. vil lave links til en eller flere af siderne i SmartWeb.

Side navn Standard link Kun webshop
Log ind /log-ind/
Log ud /_source/modules/user/user.actions.php?action=logout
Log ud, nye designs /actions/user/logout
Opret bruger /opret-bruger/
Ansøg om bruger /ansoeg-om-bruger/
Mine oplysninger /mine-oplysninger/
Skift adgangskode /skift-adgangskode/
Glemt adgangskode /glemt-adgangskode/
Nyhedstilmelding /tilmeld-nyhedsbrev/
Tip en ven /tip-en-ven/
Sitemap /sitemap/
Mine ordrer /mine-ordrer/ x
Indkøbskurv /kurv/ x
Bestilling /bestilling/ x
Filsalg download /filesale-download/ x
Gaveliste /gaveliste/ x
Hent alle produkter på tilbud /produkter/?sale x
Hent alle nye produkter
(Oprettet indenfor 30 dage)

/produkter/?news (ældre designs)

/produkter/?new (nye designs)

x
Brand /produkter/?brand=

NB! /produkter/ er navnet på dit produktkatalog. Hvis denne er omdøbt til f.eks. "shop" eller "butik" skal linket naturligvis være /shop/ i stedet for.

Åben indkøbskurv

Med modulet åben indkøbskurv, kan du tilføje produkter til indkøbskurven, via et link. Det kan f.eks. være et link i et nyhedsbrev eller på Facebook.

Der er flere forskellige måder at strukturerer linket på, alt efter hvad man vil bruge af parametre. Linket kan modtage følgende parametre:

sku = varenummer (kan være både produkt og/eller variant)

product = id for produkt

variant = id for variant (ved variant produkt)

amount = antal (uden amount sættes 1)

Linket skal enten indeholde "sku" ellers "product".

Hvis man ønsker at linke direkte til et hovedprodukt, kan linket se således ud:
www.minshop.dk/actions/cart/add/?sku=P1&amount=1

www.minshop.dk/actions/cart/add/?id=123&amount=2

Hvor "sku" er varenummer (i dette tilfælde = P1), 123 er lig med produktets id og "amount" er antallet der skal tilføjes i kurven.

Hvis man ønsker at linke direkte til et produkt med varianter - med produktets id, skal linket se således ud:

www.minshop.dk/actions/cart/add/?id=123&&variant=10&amount=1

Hvor 123 er lig med produktets id, 10 er lig med variantens id og "amount" er antallet der skal tilføjes i kurven.

URL/link struktur

URL/link strukturen på frontenden er opbygget efter følgende princip:

www.domæne.dk/side/kategori/artikel/

[side]: unik side titel

[kategori]: unikt id efterfulgt af kategori titel

[artikel]: unikt id efterfulgt af artikel titel

For et produkt er det f.eks.:

www.domæne.dk/produkter/1-flotte-t-shirts/1-hvid-v-hals-t-shirt/

Alle url's genereres med små bogstaver og uden specialtegn.