2.1. Sider

Med SmartWeb kan du oprette en side til ethvert formål. Ønsker du at oprette en almindelig side med tekst, skal du oprette en side af typen ”Tekst”. Vil du derimod have en side med en kontaktformular, skal du vælge sidetypen ”Kontakt”. Hvis du klikker på siderne nedenfor, kan du læse mere om, hvordan du opretter og opdaterer en almindelig tekstside i SmartWeb systemet.

Læs mere:

2.1.1. Opret side

2.1.2. Rediger side

2.1.3. Flyt side

2.1.4. Slet side

2.1.5. Sidedata

2.1.6. Søgeoptimering

2.1.7. Billedelement