Rediger side

Nedenstående gennemgår redigering af en sides stamdata, overskrift, brugerrettigheder mv. Hvis du ønsker at redigere sidens indhold, skal du læse mere under ”Sidetyper”.

En sides stamdata redigeres under punktet ”Sidedata”.

1. Vælg den side du vil redigere og tryk derefter på fanen sidata.

2. Herefter kommer du ind på sidens kontrolpanel, hvor du har forskellige muligheder for redigering.

Sidetype: Her kan du se, hvilken sidetype der er tale om. Bemærk, at du ikke kan lave sidetypen om efter, at siden er oprettet.

Brugerrettigheder: Her kan du ændre, hvem der har adgang til denne side. Dette kan være særdeles brugbart, hvis du for eksempel har en side, der kun må være tilgængelig for en bestemt brugergruppe på din webløsning.

Visning i menu: Her skal du angive, hvorvidt siden skal vises i menuen på din webløsning. Det kan være en fordel at sætte denne til ”Nej”, så længe du arbejder på siden.

Titel: Her kan du se og ændre den titel, som siden har i menuen.

Overskrift: Her kan du se og ændre den overskrift, der vises på siden.

Sproglag: Her kan du vælge hvilke sproglag siden skal være synlig på.

Periodestyring: Du kan desuden aktivere periodestyring, hvis du ønsker, at siden kun skal være tilgængelig i en tidsbegrænset periode.

Er det ikke det du ser på din skærm? Klik her