2.1.5. Sidedata

Under sidedata kan du ændre en sides indstillinger f.eks. titel og overskrift. Det er også her, du kan se, hvilken type den valgte side er; hvornår siden er oprettet, og om siden skal skjules eller vises på websitet. Læs mere om sidedata HER.

Find Side ID
I nedenstående guide viser vi, hvordan du finder en sides ID.

1. Klik på Sidetræ i menuen, udvælg herefter den specifikke side, og klik på Sidedata.

2.  Når du er inde på siden, vil URL'en ændre sig. Dvs. den hjemmesideadresse der står oppe i adresse-feltet. Sidens ID fremgår af denne URL, og kan altid genkendes ved, "id= .... " i nedenstående eksempel er side ID'et 4

Bemærk, at side ID genereres i takt med at siderne oprettes og ikke i forhold til rækkefølgen på dine sider. Du kan derfor ikke formode at rækkefølgen på side ID'et stemmer overens med rækkefølgen på dine sider.