2.2.1. Opret mappe

Mapperne i dit sidetræ svarer til et menupunkt i din webløsning. Nedenstående introduktion viser, hvordan du opretter en mappe korrekt.

1. Tryk på ”Opret mappe” i bunden af dit sidetræ

2. Herefter kommer nedenstående frem. Felterne skal udfyldes, inden din mappe kan oprettes.

Visning i menu: Her kan du vælge, om mappen skal være synlig i menuen på din webløsning. Feltet skal som standard stå på ”Ja”, men der kan være tilfælde, hvor du først vil oprette en mappe med sider og indhold, før du vil gøre den synlig på hjemmesiden.

Titel: Mappens titel skal angives her. Dette er også den titel, der bliver vist på hjemmesiden.

3. Når ovenstående er udfyldt, trykker du på ”Opret”.

4. Nu er din mappe oprettet, og du kan finde den nederst i dit sidetræ under ”Venter på publicering”, som vist nedenfor.

5. Nu skal du trykke på din nye mappe og holde venstre museknap nede, alt imens du trækker mappen op til, hvor du synes, den skal placeres.

OBS: Man kan ikke have flere mapper under én mappe!.

6. Når du har mappen, hvor du vil have den, slipper du museknappen, og mappen er nu på plads.

7. Nu vil din nye mappe ikke længere være at finde under ”Venter på publicering”.