2.2.2. Rediger mappe

Du har altid mulighed for at redigere alle dine mapper, hvilket vil blive beskrevet herunder.

1. Højreklik på den mappe du gerne vil redigere, hvorefter nedenstående kommer frem.

2. Allerede her har du mulighed for at omdøbe mappen ved at trykke ”Omdøb”. I dette eksempel trykkes på ”Mappedata” for at komme ind i kontrolpanelet for denne mappe.

3. Nedenstående skærmbillede vises.

Visning i menu: Her kan du ændre, om mappen skal være synlig/skjult for alle, eller om det kun er bestemte brugergrupper, der skal kunne se mappen.

Titel: Mappens titel, der bliver vist på hjemmesiden, kan ændres her.

4. Når ændringerne er udført trykkes ”Gem”, og ændringerne er nu trådt i kraft.