2.3.1. Opret link

Nedenfor finder du en instruktion til, hvordan du kan oprette et link.

1. Klik på ”Opret link”. Knappen er placeret i bunden af sidetræet.

2. Når du har trykket på ”Opret link”, kommer nedenstående skærmbillede frem.

Titel: Her skriver du titlen på dit link. Denne vises på websitet og skal derfor være sigende for destinationssiden.

URL: Her indsætter du URL'en til den side, du vil linke til. Test altid adressen i din browser, så du ved, at den er korrekt.

Destination: Her angiver du, om linket skal åbnes i et nyt vindue i brugerens browser eller i det samme vindue. Hvis linket er til en anden side på din webløsning, behøver du ikke åbne et nyt vindue. Hvis linket er til en helt anden hjemmeside, anbefales det at åbne linket i et nyt vindue. På denne måde sikrer du, at de besøgende ikke forlader din hjemmeside.

Visning i menu: Her angiver du, om linket skal være synligt på din webløsning eller ej. Det er kun aktuelt at sætte denne til ”Nej”, hvis den side du linker til endnu ikke er færdig. Derved sikrer du dig, at brugeren ikke ender på en tom eller halvfærdig side.

3. Når alt ovenstående er udfyldt, trykker du ”Opret”.

4. Dit link ligger nu under ”Venter på publicering” og er klar til at blive placeret det korrekte sted.

5. Du skal nu trykke på linket og holde museknappen inde og trække linket op på den mappe, hvor det skal være.

6. Når du har sluppet museknappen, vil linket ligge på sin plads. Det vises nu på websitet.