2.3.2. Rediger link

Du kan altid redigere et link efter oprettelse.

1. Højreklik på linket og vælg "Link data".

2. Du præsenteres nu for nedenstående skærmbillede.

Sidetype: Viser sidetypen. Det er ikke muligt at ændre denne efter oprettelse.

Visning i menu:  Her angiver du, om linket skal være synligt på din webløsning eller ej. Det kan være aktuelt at sætte denne til ”Nej”, hvis den side, du linker til, endnu ikke er færdig. Derved sikrer du, at brugeren ikke ender på en tom eller halvfærdig side.

Titel: Her skriver du titlen på linket. Denne vises på hjemmesiden og skal derfor være sigende for destinationssiden.

URL: Her angiver du destinationsadressen for linket. Test altid om linket virker i din egen browser først.

Destination: Her skal du angive om linket skal åbnes i et nyt vindue i brugerens browser. Hvis der linkes til en anden side på din webløsning, behøver det ikke at åbne et nyt vindue. Men hvis linket er til en helt anden hjemmeside, anbefaler vi at åbne linket i et nyt vindue. På denne måde sikrer du, at de besøgende ikke forlader din hjemmeside.

3. Til slut trykker du på ”Gem” knappen, hvorefter dit link er opdateret, og ændringerne er trådt i kraft.