Sådan laver du en returlabel med Coolrunner

5. Opsætning af retur-label

CoolRunner tilbyder en retur-labels funktion, så dine kunder nemt og hurtigt kan booke returlabels. Det eneste du skal gøre er at klikke på linket ”Retur-labels” under ”CoolRunner status”. Her kan du aktivere funktionen og vælge, hvad kundens pris skal være for en retur-label.

Du kan se et eksempel på funktionen her:
https://retur.coolrunner.dk/coolshop/

Til slut skal du linke til retur-label portalen via din hjælp eller faq sektion på webshoppen. Eksempel på dette er:
https://www.coolshop.dk/care/retur-og-fortrydelsesret/

6. Indleveringssteder

Når du skal sende pakken, kan du bruge denne oversigt over CoolRunner indleveringssteder:
https://coolrunner.dk/indleveringssteder

Søg på din postnummer og vælg et indleveringssted tæt på din virksomhed eller privatadresse.