Indsæt video

Der er to forskellige muligheder for at indsætte videoer på din Webshop.

Henholdsvis:

De findes her på værktøjslinjen:

1. Sådan indsætter du video med Flash

Flash kan bruges til at indsætte videoer både fra din computer og/eller online.

1. Såfremt den kan tilgås online, så skal URL udfyldes, med den pågældende adresse.

2. Hvis videoen ligger på din computer, så kan den indsættes ved at vælge "Gennemse..."

Egenskaberne for Flash ser således ud, vær opmærksom på, at der er flere indstillinger i "Egenskaber" og "Avanceret".

2. Sådan indsætter du video med Media Helper (Youtube)

Vælg Media Helper på værktøjslinjen

Media Helper ser således ud:

Vær opmærksom på, at det er muligt at indsætte to forskellige typer af videoer: "Video URL" og "indsæt embed-kode"

Indsæt Video URL

1. Indsæt URL (eks. https://youtu.be/EOOMt0nQ)

2. Bredde: Vælg en bredde der passer, eller prøv forskellige af. 640 pixels er standard.

3. Højde: Samme her. 360 pixels er standard.

4. Start afspilning automatisk: Vi anbefaler i udgangspunktet, at denne er fravalgt.

5. Responsiv: Dette giver mulighed for at videoen tilpasser sig alt efter, om kunden ser den på sin computer, tablet eller smartphone.

Eller, Indsæt embed-kode

1. Gå ind på Youtube og find den pågældende video, du ønsker skal tilføjes til din side.

2. Under videoen skal du klikke på "Del" og derefter "Indlejring". Du vil herefter kunne se den indlejringskode du skal anvende. Det er vist i nedenstående billede.

3. Inden du kopierer koden, skal du være opmærksom på "VIS MERE" valgmuligheder nedenunder.

Vi anbefaler, at du fravælger "Vis foreslåede videoer, når videoen er færdig". Dette gør, at videoen ikke linker videre til andre videoer, når den er set færdig.

4. Når du har kopieret den ovenstående kode, skal den indsættes på den i feltet "indsæt embed-kode"

5. Hvis du ønsker at rette størrelsen på videoen, kan du også gøres her. I koden står "width" (brede) og "height" (højde), som kan tilrettes så det passer til din side.

6. Klik "gem" når koden er sat ind. Du kan nu se, at videoen er sat ind. Du kan herefter fortsætte med at redigere siden.

7. Videoen kan nu ses på den pågældende side.