Indsæt tekst

Du har tre forskellige mulighed for at indsætte tekst. De findes her på værktøjslinjen:

Disse vil blive beskrevet herunder:

Indsæt

Denne kan bruges ved kopiering af al slags tekst fra både programmer og hjemmesider.

Indsæt som ikke-formateret tekst

Når du indsætter tekst via denne boks, så vil den automatisk fjerne alle de formateringer der er på teksten. Teksten vil derfor blive indsat som helt normal tekst, som du derefter kan formatere efter dine ønsker.

Indsæt fra Word

Denne skal bruges når du indsætter tekst fra Word. På denne måde vil formateringen fra Word automatisk blive konverteret til en lignende formatering i SmartWeb systemet.

Uanset hvilken af disse du vælger, vil en boks dukke op, hvori du skal indsætte den tekst, du har kopieret. Dette kan gøres ved at klikke på boksen og derefter trykke Ctrl + V på dit tastatur. Teksten vil derefter være sat ind på din tekstside.