3.2. Kontaktformular

Som navnet indikerer, er denne sidetype specifikt designet til at lave en kontaktside for de besøgende på din webløsning. Nedenstående eksempel viser opsætning af en kontaktside i SmartWeb.

SmartWeb indsætter automatisk alle de informationer, du i forvejen har indtastet i dine weboplysninger.

Du kan selv vælge, hvilken information der skal vises ved at tilføje eller fjerne fluebenet i boksen ud for de enkelte informationer.

Kontaktsiden giver også mulighed for at spørge brugeren, hvordan personen har fundet frem til din webløsning. Ved at kende dine brugeres adfærd, kan du lettere forbedre din webshop. Nedenfor vises standardopsætningen for denne funktion i SmartWeb. For at ændre disse, skal du blot tilføje nye valgmuligheder i tekstfelterne.

I bunden af indstillingerne for kontaktsiden finder du feltet "Kontakt tekst", hvor du kan du skrive en kort tekst til din dine besøgende, f.eks. en forklaring af kontaktsiden. Se eksempel nedenfor.

Du kan tilføje et tekstfelt i din kontaktformular, hvor dine brugere kan skrive en kort tekstbesked til dig f.eks spørgsmål eller andre henvendelser.

Nedenfor vises et eksempel på en online kontaktside. Som det kan ses, viser kontaktsiden automatisk en såkaldt Captcha, hvor den besøgende skal skrive den tekst, der vises på billedet for at sende sin besked. Dette er nødvendigt for at sikre sig imod spam.