3.3. Nyheder

Nyhedssiden er designet til, at du nemt kan oprette, adminstrere og vise et ubegrænset antal nyheder på din webløsning.

1. Når du har oprettet en nyhedsside og vælger denne fra sidetræet, vil du se nedenstående vindue.

2. Tryk på ”Opret nyhed” for at komme til teksteditoren og oprette en nyhed.

Titel: Her skriver du titlen på din nyhed.

Periodestyring: Tryk aktiver og vælg et tidsrum, hvis du ønsker at begrænse visningen af den pågældende nyhed.

Nyhedsindhold: Her kan du skrive nyheden, indsætte billeder, links, tabeller osv.

3. Klik på "Opret" for at gemme og vise nyheden på din webløsning.

4. Når nyheden er oprettet, vises den i oversigten, hvorfra du kan vælge, redigere eller slette en specifik nyhed.