3.5. Kalender

Sidetypen Kalender er et modul, du kan bruge til at offentliggøre datoer til bestemte begivenheder eller andet data, der er relevant for dine brugere.

En kalenderside gør det nemt og overskueligt for dig at arrangere datoer m.v. Nedenfor vises et billede af kalendermodulet i SmartWeb.

Du har mulighed for selv at indstille, hvorvidt kalenderen skal vise Dag, Uge eller Måned når du har oprettet events. Nedenfor kan du se, hvordan en kalender med månedsvisning ser ud på en webløsning.

Når en besøgende klikker på et event, bliver personen sendt videre til en side med yderligere info om det pågældende event.

For at oprette en kalender skal du klikke "Opret side" og så vælge "Kalender" under sidetype. Du har desuden mulighed for at bestemme, om det kun er et begrænset antal af dine brugere, der skal have adgang til kalenderen, eller om alle besøgende skal kunne se den.

Læs mere:

3.5.1. Opret event

3.5.2. Redigér event

3.5.3. Slet event