3.5.1. Opret event

Klik på ”tilføj event” i toppen af kalendersiden i SmartWeb systemet. Indtast her starttidspunkt, sluttidspunkt, titel og beskrivelse. Det er valgfrit, om du vil indsætte et billede og vælge farve for det specifikke event.

Du har ligeledes mulighed for at lave flere events eller at beskrive det samme event på forskellige sprog. Dette kan være en fordel, hvis du har flere internationale besøgende på siden. Du får dermed mulighed for at tilpasse dit event til sprog og kultur.