3.5.2. Redigér event

Du kan redigere tidspunkt og informationer for et event ved at finde den i kalenderen, dobbeltklikke på den og vælge ”Rediger event”.

Det er ligeledes muligt at flytte dato og/eller ændre varighed for et event direkte i uge-visningen.

For at flytte dato skal du holde venstre muse-knap nede over et event og derefter trække den til den nye dato. Du ændrer varigheden af et event ved at trykke på dens bund, holde muse-knappen nede og derefter strække eller sammentrække eventen.