3.6.1. Opret afstemning

1. Klik "Opret side" og vælg "Afstemning" som sidetype.

2. Publicér derefter afstemningen ved at trække derhen, hvor du ønsker, at den skal ligge.

3. Klik på siden med afstemningen og klik "Opret afstemning". Du skal herefter angive titel, beskrivelse, spørgsmålet og op til 10 forskellige svarmuligheder (minimum 2).

4. Når du har udfyldt ovenstående så klik "Opret".

5. Afstemningen er nu oprettet, og du vil finde den under "Afstemning".

Bemærk, at afstemningen skal aktiveres, før den er synlig på din hjemmeside. Dette skal gøres under "Afstemning" og under overskriften "Administrer".
Det er ligeledes kun muligt at have én aktiv afstemning ad gangen.

I takt med at besøgende stemmer, vil du kunne se statistikken for afstemningen ved at klikke på "Vis detaljer".