3.8. Forum

"Forum" er et tillægsmodul, som er ideelt til 2-vejs kommunikation og vidensdeling med dine kunder. Hvis dine kunder eksempelvis har brug for hjælp til at bruge produktet, så er et forum en god løsning.

Du kan oprette de ønskede forum kategorier, hvorunder dine brugere kan oprette nye tråde eller kommentere på andres indlæg, via deres login. Du kan naturligvis også selv oprette nye tråde og skrive kommentarer.

Nedenfor vises et billede af et hjælp-forum på en webshop.

Nedenfor vises kontrolpanelet for dette forum i SmartWeb, hvor du får overblik over aktiviteten på dit forum.

Sådan gør du:

1. Forum tilkøbes som tillægsmodul under "Mit Abonnement".

2. Når du har tilkøbt det, så skal du logge ud og ind igen.

3. Dernæst skal du oprette side under "Sidetræ"

4. Her fremstår "Forum" nu nederst på listen.

5. Vælg titel og overskrift

6. Du kan vælge et billede under "billedeelement"

7. "Forum" viser en oversigt over dine kategorier

8. Under "opret forum kategorier" kan du oprette de ønskede kategorier.