3.9.2. Indstillinger

Under "Indstillinger" kan du definere en tekst til "send-knappen" dvs. den knap, som kunderne bruger til at afsende formularen med.

Derudover kan du definere, hvilken side der skal vises efter afsendelse af en formular. Hvis du ønsker den samme side, kan du opsætte indholdet for en bekræftelsesside forneden. Der er også mulighed for at sende en kopi af e-mail'en til kunden.