Oprettelse af gavekort

Du er her: Webshop > Produktkatalog

Hvis du vil oprette et gavekort på din webshop, skal du først og fremmest have et produkt, der fungerer som gavekort. Når dette er gjort, vil kunderne kunne købe dette produkt ved at angive det specifikke beløb, de gerne vil købe for.

1. Første skridt er at gå under Webshop > Produktkatalog og trykke på Opret produkt.

2. Her kan du vælge mellem 2 forskellige typer gavekort:

• Gavekort med rabatkode: Ved dette gavekort vil der automatisk blive oprettet en rabatkode til kunden, når de køber gavekortet.

• Gavekort uden rabatkode: Ved dette gavekort vil der ikke blive lavet en rabatkode. Den skal du i stedet selv ind og lave.

3. Når dette er valgt, skal du, som med alle andre produkter, ind og vælge en kategori for produktet, samt give det et billede. Når dette er gjort, har du oprettet et gavekort, som dine kunder kan købe.

4. Nedenfor kan du se et eksempel på, hvordan gavekortet kan se ud på en almindelig webshop, hvor vi har tilføjet et billede.

I næste afsnit vil vi gennemgå processen for, hvad der sker, når en kunde køber et gavekort på din webshop.