Administrering af gavekort

Du er her: Webshop > Rabatkoder/Gavekort

Når du sat en ordre med et gavekort til Afsendt, vil systemet selv lave en kode til det specifikke gavekort. Disse koder kan du finde under Webshop > Rabatkoder/Gavekort.

Nedenfor kan du se et billede fra en webshop, der har to aktive gavekort.

I kolonnen Brugt kan du se, at ingen af disse gavekort er brugt endnu, og de er derfor stadig aktive. I kolonnen Type kan du se, at begge disse gavekort kommer fra en ordre. Ved at trykke på eksempelvis "Ordre: 10", vil du blive ført direkte ind i den specifikke ordre.

Ved tryk på  -knappen kommer du til nedenstående side.

Her kan du se lidt mere information om dette specifikke gavekort.

Titel: Her angiver du gavekortets titel, hvis denne skal være specifik
Moms: Denne funktion er vigtig, da gavekort oprettet fra administrationen som standard har moms slået til, mens gavekort købt på shoppen som standard har moms slået fra. Derfor er det en god ide også at sælge gavekort uden moms.
Indtastnings kode: Du kan angive en anden kode her, hvis du ønsker en specifik kode.
Rabat: Her vælger du om værdien angives i et beløb eller i procent.
Maksimum forbrug: Her bestemmes, hvor mange gange gavekortet kan benyttes
Udløbsdato: Her bestemmes, om gavekortet skal have en udløbsdato og i så fald, hvilken dato det udløber.