4.12. Kundegruppe B2C og B2B

Du er her: Webshop > Kundegruppe B2C og Kundegruppe B2B

Under menupunktet Kunder har du mulighed for at få vist en liste over alle dine potentielle kunder. Du kan ændre visningen ved at vælge en ny kategori fra listen. Du kan også søge ved at indtaste en valgfri tekst og dernæst klikke på Søg.

For hver kunde har du følgende muligheder:

Ikon

Funktion

Beskrivelse

Slet kunde              Hvis du ønsker at slette en kunde, skal du klikke på dette ikon. Bemærk, at du ikke kan gendanne en kunde efter sletning

Rediger kunde              Her kan du redigere en kundes stamdata

Send glemt adgangskode til e-mail              Her kan du sende kundens adgangskode til din hjemmeside per e-mail.