Delvist afsendt

Du er her: Webshop > Ordrer > Ordredetaljer

Hvis du ikke afsender hele ordren på samme tid, så kan du vælge Delvist afsendt. Det kan eksempelvis være, at du afsender et produkt i dag og resten i næste uge.

Det kan gøres med følgende fire trin:

1. Tryk på Rediger-ikonet på den vare, som du vil afsende. Se nedenstående billede.

2. Vælg afsendt på den pågældende vares status. Se nedenstående billede.

3. Husk at trykke på Gem

4. Du kommer automatisk tilbage til 'ordredetaljer', hvor du skal vælge 'Delvist afsendt' i 'Status'

Hvis du ønsker at hæve betalingen af flere omgange fra kundens kort, skal du herefter logge ind i din betalingsgateway og lave delhævningen der.