4.13. Kun nyhedsbrev tilmeldte

Du er her: Webshop > Kun nyhedsbrev tilmeldte

Du kan under "Kun nyhedsbrevstilmeldte" se en liste over de brugere, som har tilmeldt sig dit nyhedsbrev på din webshop. Denne liste inkluderer ikke dem der er blevet tilmeldt nyhedsbrevet i forbindelse med et køb.

For hver bruger der modtager dit nyhedsbrev, har du følgende muligheder:

Ikon

Funktion

Beskrivelse

Slet              Hvis du ønsker at slette en bruger, skal du klikke på dette ikon. Bemærk, at du ikke kan gendanne en bruger efter sletning.

Rediger              Her kan du redigere en brugers stamdata.

Send glemt adgangskode til e-mail              Her kan du sende brugerens adgangskode til din hjemmeside via e-mail.