4.14. Mærker og producenter

Du er her: Webshop > Mærker og producenter

Menupunktet Mærker og producenter indeholder en speciel form for brugere, som du kan knytte til dine produkter. Dvs. at forhandler du eksempelvis jeans, kan du oprette en producent, der hedder Diesel og en anden, der hedder Levis. Kunden kan derved se, hvorfra produktet kommer, og de har mulighed for at se flere produkter med samme producent.
Vi har lavet tre korte guides, der viser dig, hvordan du opretter et mærke eller en producent, hvordan du tilknytter mærket til et produkt og til sidst hvordan du tilpasser mærkets synlighed.

1. Opret et mærke
  2. Tilknyt et produkt
  3. Redigér synligheden

Guide 1: Opret et mærke

Når du skal oprette et mærke, er processen den samme som ved oprettelse af en bruger. Du kan læse mere om dette her.

1. Gå til Webshop > Mærker og producenter og klik Opret bruger.

2. Du skal herefter udfylde så mange felter under fanebladet Generelt som muligt. Vær dog opmærksom på, at det kun er de felter markeret med * der er påkrævet. Bemærk desuden, at du under Brugergruppe skal vælge Mærker / Producenter.

3. Under Navn skal du ligeledes indtaste navnet på mærket og ikke en kontaktperson. Det er nemlig dette navn, som brugerne på din webshop kan se.

4. Klik Gem når du er færdig.

5. Mærket er nu oprettet og kan ses i oversigten under Mærker & producenter.

Guide 2: Tilknyt et produkt

Som nævnt tidligere, så har du mulighed for at tilknytte et mærke til dine produkter. Dette giver dine kunder mulighed for at søge efter produkter af de specifikke mærke på din webshop. Nedenstående guide viser dig hvordan du tilknytter et mærke til et produkt.

1. Gå til Webshop > Produktkatalog > Udvælg et produkt og klik .

2. Under fanen Generelt finder du overskriften Producent. Her vælger du det mærke eller den producent som du ønsker at tilføje produktet.

3. Herefter skal du blot klikke Gem

4. Mærket er nu tilknyttet dit produkt. Dine kunder kan herefter vælge mellem mærkerne i en dropdown-boks på din webshop.

Guide 3: Redigér synligheden

Du har også mulighed for at bestemme hvorvidt dine mærker og producenter kun skal være synlige på enkelte sites. Nedenstående guide viser hvordan du tilpasser dette.

1. Gå til Webshop > Mærker og producenter og klik på  ud for det specifikke mærke.

2. Under fanebladet Generelt finder du Sproglag. Du kan her udvælge hvilke lande du synes mærket eller producenten skal være synlig på.

3. Klik herefter Gem.