Masseudskriv

Du er her: Webshop > Ordrer

Denne funktion kan bruges til at udskrive flere ordrer på én gang fra Smartwebsystemet.

Masseudskriv findes under Webshop > Ordrer og ligger i værktøjslinien, som ses nedenfor.

For at vælge hvilke ordrer du vil have udskrevet, skal du afkrydse hver enkelt ordre som eksemplificeret nedenfor.

Tryk på  når du har valgt de ordrer, der skal udskrives.

Herefter vil der åbne sig en ny fane i din browser, hvor alle de valgte ordrer er listet. Alt efter hvilke indstillinger du har i din browser, vil der også vises et vindue, hvor du kan vælge at udskrive disse på din printer.