4.1.5. Opret ordre

Du er her: Webshop > Ordrer

Hvis du skal oprette en ordre for en kunde, kan du gøre det direkte fra administrationen i ordremodulet. Dette kan fx. være hvis du aftaler handlen over telefonen.

Du finder Opret ordre under Webshop > Ordrer i selve værktøjslinien, som det ses nedenfor

Tryk på Opret ordre for at komme til nedenstående side, hvor du kan vælge en eksisterende kunde eller at taste informationer ind om en ny kunde.

Når du har udfyldt alle relevante felter og trykket Gem, vil en ny ordre være oprettet. Herefter kan ordren behandles ligesom alle andre ordrer.