4.2.1. Opret produkt

Du er her: Webshop > Produktkatalog > Opret produkt

I de følgende afsnit kan du se de muligheder du har, når du skal oprette dine produkter.

Når alle de nedenstående punkter er udfyldt (Fra 4.2.1.1. til punkt 4.2.1.9), er produktet klar til at blive gemt, og vil herefter være synlig og klar til salg på webshoppen.

Hvis du aktiverer enkelte funktioner på dit produkt, vil der, efter du har trykket ”Gem”, komme flere faneblade frem, hvor du kan styre de forskellige funktioner. Dette gør sig gældende for nedenstående funktioner.

• Produkttilkøb: Her kan du vælge, hvilke produkter der skal listes som tilkøb til varen. Du kan læse mere om dette HER.

• Relaterede produkter: Her kan du vælge, hvilke produkter der skal vises som værende relaterede til det specifikke produkt.

• Filsalg: Du kan læse mere om filsalg HER.

• Produkttagging: Her kan kunderne ”tagge” dine varer. Dette kan du læse mere om HER.

• Produktanmeldelse: Dette giver kunderne mulighed for at anmeldelse dine produkter. Disse vil du kunne se og administrerer under dette faneblad.

• Pakkeprodukt: Hvis produktet er et pakkeprodukt, vil styringen for dette ligge her. Du kan læse meget mere om pakkeprodukter HER.

Læs mere:

4.2.1.1. Generelt

4.2.1.2. Rettigheder

4.2.1.3. Beskrivelse

4.2.1.4. Kategorier

4.2.1.5. Priser

4.2.1.6. Media

4.2.1.7. Søgeoptimering

4.2.1.8. Prisindeks

4.2.1.9. Lager

4.2.1.10. Annoncering