4.3. Produktkategori

Du er her: Webshop > Produktkategorier

Her kan du læse hvordan du opretter:

Opret kategori

Du kan herunder se hvordan du opretter en produktkategori.

1. For at oprette en produktkategori, skal du under Produktkategori klikke på Opret kategori.

Derefter kommer du ind på nedenstående side.

2. Her skal du vælge, hvor kategorien skal oprettes, dvs. om den nye kategori skal være en hovedgruppe eller en undergruppe til en allerede eksisterende hovedgruppe. Bemærk, at det er muligt at søge i den dropdownliste hvor du vælger kategori. Du skal blot starte med at indtaste navnet på den specifikke kategori i feltet, kategorien vil herefter automatisk dukke op. Du skal derved ikke bruge lang tid på, at scrolle ned blandt alle dine kategorier.

3. Du skal derefter du angive en titel for den nye kategori.

4. Det er valgfrit, om du vil indtaste en beskrivelse til kategorien.

5. Når du har valgt placering af kategorien, angivet en titel og eventuelt lavet en beskrivelse kan du klikke på Tilføj kategori.

Opret underkategori

Du kan herunder se hvordan du opretter underkategorier til dine produkter.

1. Klik på opret produktkategori

2. Vælg den pågældende kategori, som skal have en underkategori, eksempelvis Trøjer/Hættetrøjer, som vist i nedenstående billede

3. Husk at klikke på "Opret"

4. Du kan flytte (drag and drop) rundt på de forskellige kategorier, så de passer. Dette er vist i nedenstående billede. OBS: du skal holde musen på det "gule-mappe-ikon" for at flytte kategorien rundt.