4.2.2. Tilkøbsprodukter

Du er her: Webshop > Produktkatalog > Redigér produkt > Produkttilkøb

Tilkøbsprodukter er produkter, som er relevante at købe i forbindelse med købet af det produkt, som kunden har valgt. Hvis kunden f.eks. har bestilt en bil på din webshop, kunne motorolie være et relevant tilkøbsprodukt.

Eksempel – Tilknyt tilkøbsprodukter

I det følgende gennemgås et eksempel på, hvordan du kan knytte tilkøbsprodukter til et produkt. Som eksempel knytter vi en ”Sweatshirt” til vores produkt ” Levi’s T-shirt”. Det betyder, at kunden får mulighed for at købe en Sweatshirt, når han/hun køber en Levi’s T-shirt.

1. For at knytte et tilkøbsprodukt til et produkt skal du vælge det produkt i produktkataloget, som der skal knyttes et tilkøbsprodukt til. I dette eksempel vil vi tilføje en Sweatshirt til vores Jeans. Du skal derfor klikke på  udfor produktet i produktkataloget. Vælg herefter fanebladet Produkttilkøb.
.

2. Under produkttilkøb kan du se en oversigt over de produkter, som du kan tilknytte Jeans'ne. Klik på Ingen tilkøb ud for Sweatshirten. Du kan herefter vælge hvilken kategori af produkttilkøb sweatshirten tilhører. I dette eksempel har jeg valgt Tilbehør. Når du har valgt kategorien, så klik enter.

Du kan læse mere om, hvordan du opretter kategorier for produkttilkøb her

Bemærk, hvis du har for mange produkter, så kan du søge efter dem på f.eks. varenumre eller navne i søgefeltet i toppen til venstre.

5. Du er nu færdig – klik på Gem. Du kan herunde se et eksempel på, hvordan det ser ud på din webshop