4.2.3. Relaterede produkter

Du er her: Webshop > Produktkatalog > Relaterede produkter

Relaterede produkter er produkter der har noget tilfælles med det produkt kunden har valgt. Et eksempel kunne være, at du vælger at relatere en Batman t-shirt til en Superman t-shirt, så en kunde der vælger at se Batman t-shirten, ligeledes vil blive præsenteret for Superman t-shirten. Relaterede produkter er ofte produkter fra samme kategori. F.eks. vil man kunne finde begge T-shirts i kategorien ”Super hero t-shirts”

Eksempel – Relatér Produkt

I det følgende gennemgås et eksempel på, hvordan du kan relatere produkter. Som eksempel relaterer vi en ”Batman T-shirt” til vores produkt ”Superman T-shirt”. Det betyder, at kunden også får vist en ”Batman T-shirt” når han klikker på ”Superman T-shirt”.

1. Relatér Produkt
For at relatere 2 produkter skal du vælge det produkt i produktkataloget, som du vil relatere et andet produkt til. Vi vil gerne have vist ”Batman T-shirt” når kunden klikker på vores ”Superman T-shirt”, og vælger derfor ”Superman T-shirt” i produktkataloget.

2. Vælg produkt
Derefter skal du blot vælge ”Batman T-shirt” fra listen.

3. Færdig
Du er nu færdig – klik på Tilføj produkt.