4.2.4. Produkt-tagging

”Produkt-tagging” giver dine kunder muligheden for at knytte et tag til de enkelte produkter. Det kunne f.eks. være "cool t-shirt" til én af dine t-shirts. De mest populære tags vil derefter kunne vises på f.eks. forsiden i en såkaldt Tag-cloud, hvor nye kunder vil kunne trykke på et tag og blive præsenteret for produkterne herunder. Dette faneblad kan kun ses, hvis kunden har lavet et produkt-tag.

Ved at klikke på  under et produkt, kan du se en liste over tilknyttede tags og slette disse efter ønske.