Pakkeprodukt

Du er her: Webshop > Produktkatalog > Opret Produkt > Generelt

SmartWeb giver dig muligheden for at kombinere dine produkter i ”pakker”. F.eks. kan du benytte denne funktion til at pakke produkter, der hører sammen (printer, papir og patroner), eller måske ønsker du at lave et godt tilbud. Under alle omstændigheder er dette et værktøj, der potentielt kan øge dit salg.

For at oprette et pakkeprodukt skal du blot følge disse trin.

1. Gå ind i dit produktkatalog og opret et produkt, som du normalt ville gøre det. Dernæst ændrer du produkttypen fra ikke aktiv til aktiv

2. Herefter udfylder du beskrivelser, priser osv. Når du er færdig trykker du Opret.

3. Nu skal du, ude i oversigten på dit produktkatalog, finde produktpakken frem igen ved at søge på dens navn og tilsidst trykke Rediger. Vælg fanebladet Pakkeprodukt for at komme til oversigten på varerne i pakken.

4. Til venstre på skærmbilledet vises det normale produktkatalog. Her kan du søge i dine produkter og finde dem, du ønsker at tilføje til din pakke. Når du har fundet et produkt, du vil tilføje til pakken, trykker du på . Herefter bliver produktet tilføjet i pakken.

5. Ønsker du at tilføje det samme produkt flere gange, trykker du på  igen, indtil det ønskede antal er tilføjet. Mens du gør dette, kan du løbende se den totale pris. Denne pris vil dog ikke blive vist på webshoppen, hvor kunderne derimod vil blive præsenteret for den pris, som du har tilføjet tidligere under Pris.

6. Når du vælger varer til pakken, der ikke har varianter tilknyttet, vil de automatisk blive overført til produktpakken. Vælger du derimod en vare, der har flere varianter tilknyttet, får du muligheden for at vælge, hvilke specifikke varianter du vil give kunden mulighed for at vælge imellem.

7. Det er vigtigt at pointere, at kunden ikke kan påvirke pakkeproduktet på andre måder, end at vælge mellem de forskellige varianter som du har valgt.

8. Når du er færdig med at tilføje produkter til pakken, trykker du Gem. Derefter er produktet aktivt på webshoppen.

9. På webshoppen vil produktpakken optræde, som et ganske almindeligt produkt.

10. Når kunden har klikket sig ind på varen, vil personen kunne se, hvilke produkter der er inkluderet i pakken. Derudover er det også her, at kunden kan vælge i mellem de aktiverede varianter.

11. Vær opmærksom på at produktpakken vil stå som ikke på lager, hvis bare et enkelt af produkterne IKKE er på lager, og derfor gør det umuligt at sælge hele pakken. Hvis et produkt ikke er på lager eller er udgået vil det fremgå når indholdet af en produktpakke redigeres.

12. Produktpakkerne er naturligvis fuldt integreret med e-conomic, såfremt du har dette tilkoblet. Systemet læser de enkelte varer på deres varenumre.

Læs mere:

4.2.7.1 Pakkeprodukt grupper