Pakkeproduktgrupper

Det er muligt at gruppere de produkter, der er i dine pakkeprodukter i navngivne grupper. Dette betyder, at du kan dele dine pakkeprodukter op i f.eks. 3 grupper, f.eks. bluser, bukser og sokker. Hver gruppe kan indeholde flere forskellige produkter f.eks. bluser. Kunden kan derved tilrette pakkeproduktet præcis efter egne ønsker.

Opsætningen af disse grupper vil blive gennemgået herunder:

1. Gå til: Produktkatalog > Udvælg det specifikke produkt og klik "Redigér" > Pakkeprodukt > Pakkeprodukt grupper

2. Du kan her se en oversigt over dine pakkeprodukt grupper.

3. Klik på "Opret Gruppe" i højre hjørne.

4. Du kan her indtaste navnet på din produktgruppe, f.eks. bukser. Klik herefter gem.

5. Når du har gemt gruppen, kan du gå tilbage til oversigten ved at klikke på "Tilbage". Du kan nu se, at gruppen "Bukser" står i oversigten.

6. Klik på "Tilbage" for at komme tilbage til pakkeprodukt oversigten.

7. Du kan nu under "Produkter i pakken" vælge den gruppe, som de forskellige produkter skal tilhøre.

8. Når dette er gjort, klik gem. Pakkeproduktet er nu rettet til på din webshop.